Какво е ароматерапията?

Представлява лечебен метод, при който се използват натурални етерични масла, въвеждани в тялото през дихателните пътища, кожата и лигавиците.

За правилното прилагане на натуралните етерични масла е необходимо познаване на ефекта от различните видове масла, от една страна, и на различните методи за употребата им, от друга.

КОЛЕДНА РЕЦЕПТА „ДОБРО НАСТРОЕНИЕ“

Ето от какво се нуждаете:

50 мл Спрей шишенце, празно

35 г алкохол, например 70% етилов алкохол

15 г дестилирана вода

14 капки масло от лавандула

10 капки масло от портокал

1 капка масло от мащерка

Ето как става:

Налейте алкохола в съд, добавете етеричните масла и допълнете с вода. Смесете всичко добре и след това напълнете течността в спрей шишенцето Soul of Nature.

Може би търсите този продукт като Натурално Етерично Масло от Лавандула за Отпускане на Тялото и Ума LR Soul of Nature етерично масло от евкалипт , етерично масло от кедрово дърво, етерично масло от мащерка в добавка към базово масло или в Дифузер , lr Citrus Limon, LR Soul of Nature Масло от лимон, LR Soul of Nature Масло, LR Soul of Nature, дифузер, дифузер лр, lr етерични масла Натурално Етерично Масло от Мащерка за Повече Кураж LR Soul of Nature Натурално Етерично Масло от Евкалипт за Укрепване на Тялото и Ума LR Soul of Nature Натурално Етерично Масло от Кедър за Възстановяване на Тялото и Ума LR Soul of Nature .

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *