Многостранният талант: Ефективна комбинация от 83% Алое Вера и 12 изпитани билкови есенции – този многостранен талант успокоява, освежава и възстановява изтощената, раздразнена кожа. Универсален продукт за грижа за кожата за успокояване и охлаждане. Образува защитен филм върху изтощената кожа и я хидратира интензивно.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА СПРЕЯ АЛОЕ ВЕРА

Хидратиране на кожата – Приложение при кожни раздразнения, кожни възпаления, рани, ухапвания от насекоми – промийте за дезинфекция.

Кожни алергии – впръсква се директно върху засегнатите участъци няколко пъти дневно и след това се използва Концентрат от алое

Слънчево или друго изгаряне – впръсква се директно върху засегнатите участъци няколко пъти дневно и след това се използва Концентрат от алое

Гъбички по ноктите – впръсква се директно върху засегнатите участъци няколко пъти дневно и след това се използва Концентрат от алое.

При хемороиди и херпеси – напръскайте мястото.

Ако имате хрема (запушен нос) впръскайте директно в ноздрите на носа си. Не смъркайте веднага. Малко щипе, но хремата Ви бързо ще бъде пресечена! Ще има подобрение веднага или след няколко впръсквания

При възпалено гърло, впръскайте по-голямо количество и направете гаргара. Няма опасност, ако погълнете част от течността.

След бръснене – напръскайте на раздразнените участъци. Успокоение ще почувствате веднага.

Синузит – пръска се директно в носа и в гърлото по няколко пъти. Не смъркайте веднага. В началото може да щипе малко повече, но с всеки следващ път отшумява. Спрея Спешна помощ облекчава раздразнението на лигавицата в носната кухина и спомага за отделяне на секрета. Освен това многократно външно и вътрешно мазане със загряващия ТЕРМОЛОСИОН с алое, задължително и преди лягане. Паралелно се прави вътрешен прием първите 5 дни на гел за пиене от Алое Вера с цел отделяне на секретите и потушаване на възпалението.

Болки в ушите – директно капване на капка от спрея.

Възпалено гърло – директно впръскване. Още при първи симптоми на стягане в гърлото можете да напръскате по-голямо количество и да направите гаргара. Дори да го глътнете, не е вредно.

При стомашно неразположение – Изпива се глътка от спрея

При рани – промивки за дезинфекция.

Кръвоспиращо действие при отворени рани. Затваря трудно зарастващи рани

При изгаряне – промивки за дезинфекция.

За лицето – порите се отварят и по-лесно кремът попива. Освежава.

За тялото – след баня на влажна кожа. Освежава, отваря порите и подготвя за нанасяне на крем за тяло.

БИЛКИ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В СПРЕЯ И ТЯХНОТО ДЕЙСТВИЕ

С 83% Алое Вера и 12 специално подбрани и изпитани билки: Лайка, Мащерка, Невен, Екстракт от бял равнец, Пасифлора, Бораго (лечебна краставица), Евкалипт, Червено сандалово дърво, Корен от глухарче, Прополис, Корен от джинджифил, Градински чай (салвия)

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

При нужда напръскайте спрея върху кожата. Благодарение на успокояващото и регенериращото си действие той е подходяща SOS-грижа с разнообразно приложение: например при силно изтощена и суха кожа или след слънчеви бани. Активизира действието на всички видове кремове, когато се използва като тоник. Образува защитен филм върху проблемната кожа.

LR SOS Спрей за Спешна Помощ Алое Вера I Emergensy Spray 400 мл

instant emergency spray aloe vera, lr sos spray, emergency spray, aloe vera spray,

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *